Louis Nagel bv

Standhouder nummer: 
194
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat

Louis Nagel is al generaties lang een toonaangevende speler in de Benelux. Een importeur met een eigen en herkenbare visie op een van de belangrijkste sectoren die de Benelux heeft. Maar ook een naam die onlosmakelijk verbonden is met de landbouwmechanisatie. Landini, McCormick, Yanmar, Faresin, Breviglieri, Sigma4, Ag Leader en Probotiq zijn prachtige merken met een enorme marktpotentie. Merken die met Louis Nagel als stuwende kracht alles in zich hebben om een toonaangevende positie binnen de Benelux te veroveren.

Merken

 • Landini

  Tractoren

 • McCormick

  Tractoren

 • Yanmar

  Tractoren

 • Faresin

  Tractoren

 • Probotiq

  Zelfrijdende systemen

 • Ag Leader

  GPS

 • Sigma4

  Voorladers

Nieuws

 • Landini serie 7 V-SHIFT met traploze transmissie

  Er werd al lang over gesproken en nu is hij er, de nieuwe Landini  V-Shift met traploze transmissie. Er zijn 5 modellen beschikbaar in 2 series. In de serie 7 V-SHIFT zijn er twee 6-cilinder modellen beschikbaar  de  serie 7-175 en de 7-190. De serie 6 V-SHIFT bestaat uit drie 4-cilindermodellen  6-145, de 6-160 en de 6-175

  De tractoren worden aangedreven door  FPT NEF motoren met SCR katalysator, conform met de Tier 4i uitlaatgasnorm, zonder partikelfilter en met adblue. Hierdoor leveren de motoren uitstekende prestaties, bovendien zijn ze zeer zuinig.  De modellen  6-145, 6-160 en 6-175 beschikken over  4 cilinder motoren en leveren vermogen van 143, 160 et 175 Pk met  Power Plus voor de 6-175. De 2 andere modellen, de 7-175 en 7-190, hebben 6 cilinder motoren, die 175 en 192 Pk leveren met  extra Power Plus vermogen.

  Dit nieuwe gamma beschikt grotendeels over dezelfde karakteristieken en filosofie van de 6 en 7 reeks met ROBO-SHIFT transmissie. Het grootste verschil zit in de transmissie. De V-SHIFT modellen beschikken inderdaad over een traploze transmissie, de nieuwe ZF TMT  transmissie met 4 instelbare snelheidsbereiken.  De  besturing van de transmissie laat 4 rijmodi toe. De aftakasmodus wordt automatisch gekozen als de aftakas ingeschakeld wordt en het motortoerental blijft constant als het handgas op een bepaald toerental gezet wordt. Rijden met deze tractor is dus zeer eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. De achteraftakas met moduleerbare, electro-hydraulische inschakeling biedt standaard 4 toerentallen  540/540E/1000/1000E .

  De LOUNGE CAB cabine is zeer ergonomisch en functioneel. De bedieningen zijn logisch geplaatst en gemakkelijk te gebruiken. De luxueuze binnenafwerking  maakt de cabine nog meer aangenaam. Dit alles resulteert in een uitzonderlijk comfort.  Alle modellen V-SHIFT modellen beschikken standaard over een 12’’ touch screen, dat een nauwkeurige controle en regeling van de tractor en via isobus ook van werktuigen toelaat. De tractoren kunnen GPS ready geleverd worden.

  Het hydraulische systeem is een nieuw ontworpen closed center systeem. Het maakt gebruik van nieuwe technologieën, wat resulteert in een grotere efficiëntie en een totale betrouwbaarheid . Het systeem beschikt standaard over een variabele loadsensing pomp met een  opbrengst  van 123 L/min. Deze pomp dient voor het voeden van de hefinrichting en tot 7 hydraulische verdelers met electro-hydraulische bediening. De hefinrichting heeft een hefvermogen van 9300 kg en is elektronisch bediend. Hierdoor is een nauwkeurige regeling van de werktuigen mogelijk. 

   De Carraro voorassen hebben een stuurhoek van 55°. Dit maakt de tractoren uitzonderlijk wendbaar. In optie is een hydraulische onafhankelijke geveerde vooras beschikbaar.

  De nieuwe Landini V-SHIFT tractoren ze zijn vervaardigd met kwaliteitscomponenten zoals FPT motoren, ZF transmissies en Bosch hydrauliek. Ze geven de bestuurder een ongekend comfort,  zijn zeer krachtig en betrouwbaar en ze zijn zeer gemakkelijk te bedienen. Deze tractoren zijn vanaf nu beschikbaar. Meer informatie vindt u bij uw dealer of bij Louis Nagel via www.louisnagel.com

 • Nieuwe Landini 6C

  De Landini 6C serie is de opvolger van de Powermondial en hij is helemaal nieuw. De vertrouwde Perkins motoren hebben plaats gemaakt voor duurzame, zuinige FTP NEF motoren, met een cilinderinhoud van 4.5 liter. Dankzij de SCR katalysator, dus met adblue en zonder partikelfilter, voldoen de tractoren aan de Tier 4i emissienormen, zonder aan prestaties in te boeten. Er zijn 3 vermogens beschikbaar, 121, 133 en 140 met Power Plus management. Het maximum vermogen wordt al bij een motortoerental van 1850 tr/min bereikt. De tractoren zijn gebouwd om bij een lager toerental te werken en daardoor zeer zuinig te zijn.

  Deze tractoren beschikken ook over een nieuwe Argo Xtrashift, Eco Forty transmssie. De transmissie heeft 36 of 48 versnellingen en beschikt over 3 powershifts. De snelheid van 40 km/u wordt bereikt bij een motortoerental van 1900 tr/min.  Als optie beschikt deze transmissie over 4 aftakastoerentallen 540, 540E, 1000 en 1000E. Om brandstof te sparen, worden de  540 en 1000 tr/min al bereikt bij een motortoerental van ongeveer 1900 tr/min, de economische aftakastoerentallen worden  bereikt bij een motortoerental lager dan 1600 tr/min.

  Als standaard uitrusting is een open center hydraulische installatie voorzien van een pomp met een opbrengst van 66 l/min. In optie is een load sensing pomp met een opbrengst van 110 l/min beschikbaar. Er is keuze uit 3 of 5 hydraulische ventielen. Het hefvermogen van de elektronisch bediende hefinrichting is verhoogd en bedraagt nu 5400 kg

  De nieuwe luxueuze 4-stijlen cabine beschikt over 2 grote, ver opengaande deuren waardoor een gemakkelijke toegang tot de cabine verzekerd is. De ergonomische, logisch geplaatste bedieningen  in de rechter console bieden de bestuurder een groot gebruiksgemak.  Dankzij de regelbare stuurkolom met meebewegend dashboard en de luxueuze bestuurderstoel met ruime verstelmogelijkheden vindt iedere bestuurder van een aangename zithouding. De cabinevering, die in optie beschikbaar is, en de cabine die nog stiller geworden is, verhogen nogmaals het comfort

  Dankzij de nieuwe, onafhankelijk geveerde vooras, krijgen deze tractoren een ongekend weggedrag en comfort, verglijkbaar met de grotere modellen uit het gamma.

  De nieuwe Landini 6C serie is dus krachtiger, zuiniger, moderner en comfortabeler geworden.  Dankzij het gebruik van kwaliteitscomponenten hebben deze tractoren bovendien een nog verbeterde betrouwbaarheid.

  Voor meer inlichtingen kunt u steeds terecht bij uw McCormick dealer  of bij Louis Nagel via www.louisnagel.com

 • Nieuwe McCormick X6 reeks

  Krachtiger, zuiniger, moderner, meer comfort. Dat is wat Argo wilde bereiken met de nieuwe X6 reeks van McCormick, opvolger van de X60 reeks. De tractoren worden aangedreven door de befaamde, FTP motoren, met een cilinderinhoud van 4.5 liter. Dankzij de SCR katalysator, dus met adblue en zonder partikelfilter, voldoen de tractoren aan de Tier 4i emissienormen, zonder aan prestaties in te boeten. Er zijn 3 vermogens beschikbaar, 121, 133 en 140 met Power Plus management. Het maximum vermogen wordt al bij een motortoerental van 1850 tr/min bereikt.

  Deze tractoren beschikken ook over een nieuwe Argo Xtrashift, Eco Forty transmssie. De transmissie heeft 36 of 48 versnellingen en beschikt over 3 powershifts. De snelheid van 40 km/u wordt bereikt bij een motortoerental van 1900 tr/min. In optie beschikt deze transmissie over 4 aftakastoerentallen 540, 540E, 1000 en 1000E. Om brandstof te sparen, worden de 540 en 1000 tr/min al bereikt bij een motortoerental van ongeveer 1900 tr/min, de economische aftakastoerentallen worden bereikt bij een motortoerental lager dan 1600 tr/min.

  Het hydraulisch systeem beschikt standaard over een pomp met een opbrengst van 66 l/min, in optie is een load sensing pomp met een opbrengst van 110 l/min en er zijn 5 hydraulische ventielen beschikbaar. Het hefvermogen van de elektronisch bediende hefinrichting is verhoogd en bedraagt nu 5400 kg

  De nieuwe luxueuze 4-stijlen cabine beschikt over 2 grote, ver opengaande deuren waardoor een gemakkelijke toegang tot de cabine verzekerd is. De ergonomisch, logisch geplaatste bedieningen in de rechter console en de regelbare stuurkolom met meebewegend dashboard bieden de bestuurder een groot gebruiksgemak. Dankzij de cabinevering, die in optie beschikbaar is, en de cabine die nog stiller geworden is, is ook het comfort aanzienlijk verhoogd

  Ook nieuw voor de McCormick X6 reeks is de onafhankelijk geveerde vooras, waardoor deze tractoren een ongekend weggedrag en comfort krijgen verglijkbaar met de grotere modellen uit het gamma.

  De nieuwe McCormick X6 reeks is krachtiger, zuiniger, moderner en comfortabeler geworden.  Dankzij het gebruik van kwaliteitscomponenten hebben deze tractoren bovendien een uitstekende betrouwbaarheid.

  Voor meer inlichtingen kunt u steeds terecht bij uw McCormick dealer  of bij Louis Nagel via www.louisnagel.com

 • McCormick X7 VT DRIVE met traploze transmissie

  Het nieuwe gamma X7 VT DRIVE bestaat uit 5 modellen, twee 6-cilinder modellen X7.6 VT DRIVE, X7.660 et X7.670 en drie 4-cilindermodellen X7.4 VT DRIVE, X7.440, X7.450 en X7.460
  De tractoren worden aangedreven door FPT Fuel Efficiency motoren met SCR katalysator (Adblue), conform met de Tier 4i uitlaatgasnorm. Deze technologie van uitlaatgasbehandeling laat toe om de vervuilende elementen te verminderen, zonder in te boeten op de prestaties. De modellen X7.440, X7.450 en X7.460 beschikken over 4 cilinders en leveren vermogen van 143, 160 en 175 Pk. De 2 andere modellen, de X7.660 en X7.670, hebben 6 cilinders, die 175 en 192 Pk leveren met extra Power Plus vermogen.
  Dit nieuwe gamma beschikt grotendeels over dezelfde karakteristieken en filosofie van de X7 PRO DRIVE reeks. Het grootste verschil zit in de manier van rijden van deze tractoren. Ze beschikken inderdaad over een traploze transmissie, de nieuwe ZF TMT transmissie met 4 instelbare snelheidsbereiken. De VT EASY Pilot besturing van de transmissie laat 4 rijmodi toe. Rijden met deze tractor is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. De aftakas met moduleerbare, electro-hydraulische inschakeling biedt standaard 4 toerentallen 540/540E/1000/1000E.
  De Premiere Cab cabine is een echt het centrum, dat aan de bestuurder een ergonomische en functionele omgeving biedt met intuïtieve bedieningen die gemakkelijk te gebruiken zijn, voor een hogere productiviteit en een uitzonderlijk comfort. De luxueuze binnenafwerking maakt de cabine nog meer uitnodigend en aangenaam. De X7 VT DRIVE tractoren beschikken over een zeer uigebreide uitrusting. Alle modellen beschikken standaard over een 12'' touch screen met de mogelijkheid tot aansluiten van ISObus werktuigen en mogelijk met GPS ready en easy steer dat een nauwkeurige controle en regeling van de tractor en werktuigen toelaat.
  Het hydraulische systeem is een gesloten center systeem dat nieuw ontworpen is. Het gebruikt nieuwe technologieën die een grotere efficiëntie en een totale betrouwbaarheid garanderen. Het systeem beschikt standaard over een variabele loadsensing pomp met een maximum debiet van 123 L/min. Deze pomp dient alleen voor het voeden van de hefinrichting en tot 7 hydraulische verdelers met electro-hydraulische bediening. De elektronisch bediende hefinrichting heeft een hefvermogen van 9300 kg en laat een nauwkeurige regeling van de werktuigen toe.
  De voorassen hebben een stuurhoek van 55°. Dit maakt de tractoren uitzonderlijk wendbaar. In optie is een onafhankelijke geveerde vooras beschikbaar.
  De nieuwe McCormick VT DRIVE tractoren zijn zeer krachtig en betrouwbaar, ze zijn zeer gemakkelijk te bedienen en ze geven de bestuurder een ongekend comfort. Voor meer informatie www.louisnagel.com.

Demo's

 • McCormick
  Number: 
  T162
  Type: 
  WX7 VT
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • McCormick
  Number: 
  T163
  Type: 
  X6
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • McCormick
  Number: 
  T164
  Type: 
  X4
  Soort Machine: 
  Tractoren