Vandaele Machinery / Keymolen Agri

Standhouder nummer: 
192
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat

Vandaele Machinery is reeds meer dan 25 jaar JCB Dealer voor Oost – en West - Vlaanderen. JCB in België begon als het ware bij Vandaele en tot op vandaag bewijzen wij dat we de toon zetten als grootste Full Line JCB Dealer van de Benelux. Een gedegen service is voor elke  klant van ons bepalend geweest om zijn machines bij Vandaele Machinery aan te kopen. Bekwaamheid van onze techniekers staat garant voor flexibiliteit zowel in de schikking van het werk als in het vinden van een oplossing. Afhankelijk van de werkbezetting in onze hersteldienst, kan in de meeste gevallen reeds binnen  het uur gereageerd worden. Ook beschikken wij over een grote voorraad wisselstukken. Op heden leveren wij 85% van de gevraagde onderdelen direct vanuit ons magazijn. Wij houden een voorraad bij van ruim 30 000 verschillende artikels, hierdoor kunnen wij ook tot minimaal 10 jaar na de levering wisselstukken te kunnen aanleveren.

Keymolen Agri is verdeler van JCB machines voor de regio Henegouwen en Vlaams-Brabant. Keymolen Agri specialiseert zich in de verkoop, dienst na verkoop, herstelling en reparatie, verhuur en onderhoud van JCB machines. Verder hebben wij ook een ruime voorraad wisselstukken van landbouw- en industriële machines op stock. Wij staan ook permanent tot uw dienst voor depannages ter plekke zodat verliezen door panne tot een minimum worden beperkt. Kwaliteit en een degelijke service zijn ons streefdoel.

Merken

 • JCB

  Fastrac 4220 tractor, verreikers (516-40, 525-60, 536-70)

Nieuws

 • JCB Fastrac 4000 serie zet een nieuwe standaard!!!

  De nieuwe serie JCB tractoren bereiken ongekende mogelijkheden op het vlak van vermogen en verfijndheid in de klasse van 160 tot 220 Pk.

  De 4000 reeks vervangt de vroegere 2000, waarbij alles werd hertekend qua design, vermogen en comfort voor de bestuurder, zodat men een hoger niveau bereikt van veelzijdigheid en productiviteit.De nieuwe Fastrac 4000 combineert een heel aantal unieke kenmerken waardoor deze machine op technologisch vlak de meest vooruitstrevende is voor intensief gebruik in de landbouw.

  In vergelijking met de vorige reeks is de kleinste Fastrac krachtiger maar zuiniger, sterker maar wendbaarder, en veelzijdiger doch eenvoudiger te bedienen.

  Men blijft trouw aan het oorspronkelijke concept maar door de nieuwe motoren haalt men merkbaar meer vermogen, tot 240 Pk, dit met een Agco Continu Variabele Transmissie (CVT) voor perfecte snelheidscontrole en efficiëntie.

  Een krachtigere hydrauliekpomp van 148l met variabel debiet zal vlot het gewicht en de hydraulische vereisten van groter toebehoren aankunnen.

  Op de kopakker zorgt de kleinere draaicirkel, door Quadtronic vierwielsturing, voor ongekende manoeuvreerbaarheid die ongeëvenaard is door een traditionele tractor van gelijkaardige grootte en vermogen.

  Een grote vooruitgang qua specificatie en controle van de ophanging zorgt voor een indrukwekkende snelheid op land en weg, met de ABS die echt remt op de vier wielen en zo voor een maximum aan veiligheid zorgt.

  Een actieve, zelfcorrigerende, ophanging is standaard op de voor- en de achteras, waardoor groter toebehoren nog vlotter te gebruiken is zonder frontgewichten.

  De kers op de taart? Een gloednieuwe cabine met een zee aan plaats voor chauffeur en passagier, plus een exceptioneel zicht rondom.
  Deuren volledig van glas, hoekpillaren die ver naar buiten staan, een vooruit uit één stuk die uitkijkt over een aflopende motorkap; kortom een sterk verbeterd zicht en dat zal jaloerse blikken geven van chauffeurs van tractoren met conventionele cabines.

  Alvast genoeg redenen om deze machine te testen!

  Interesse in een demo? Contacteer ons dan:

  Vandaele Machinery N.V, Stationsstraat 128, 8780 Oostrozebeke

  Stijn Vermeir, 0473 838 891, Stijn@vandaele-machinery.be

  Keymolen Agri sa, Route de Bruxelles 47, 1430 Rebecq, 067 636 407, info@keymolen-agri.com

Demo's

 • JCB
  Number: 
  T203
  Type: 
  Fastrac 4220
  Soort Machine: 
  Tractoren
 • JCB
  Number: 
  T204
  Type: 
  Fastrac 4220
  Soort Machine: 
  Tractoren