New Holland


Sinds 1895, toen Abe Zimmerman zijn reparatiewerkplaats voor machines opende in New Holland, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, maakt New Holland ononderbroken bekroonde uitvindingen en innovaties, met als doel de landbouw eenvoudiger, minder vermoeiend en productiever te maken.

New Holland biedt producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan machines, met 100 productlijnen en 400 modellen, waaronder machines op maat. Zo vindt u zeker de juiste machine om meer gedaan te krijgen met minder inspanningen.

Meer resultaat met minder inspanningen. Meer missies met minder emissies.

Deze toekomstgerichte aanpak wordt geconcretiseerd door de ‘Clean Energy Leader®’-strategie van New Holland, gelanceerd in 2006 voor de actieve promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie.

New Holland vult ‘s werelds grootste aanbod landbouwmachines aan met een efficiënte Onderdelen en Service-ondersteuning, met op maat samengestelde financiële diensten en ons professionele dealernetwerk, steeds klaar om u totale bijstand en advies door experts te bieden, jaar na jaar.

Merken

  • New Holland