Ag-Tec


Exclusieve CLAAS distributeur België

Merken

 • CLAAS

  Traktoren, telescoopladers, maaier, schudder, zwadhark, opraapwagen, persen, wielladers, maaidorsers, hakselaars, GPS-stuursytemen, telematica

Nieuws: 

 • CLAAS Jaguar 960 Terra Trac: it’s all about the soil

  Onder het motto een goede oogst begint met een vruchtbare bodem brengt CLAAS zijn wereldbefaamde JAGUAR hakselaar nu met Terra Trac rupsbanden.
  CLAAS staat dagelijks bij de ontwikkeling van haar nieuwe machines reeds 30 jaar voor een ware uitdaging. Combineren van minder bodemverdichting, hoog traktievermogen en beperken van de transportbreedte spelen hierbij een cruciale rol. Daarnaast zijn ook comfort, rijsnelheid en stabiele spoorvolging van groot belang.

  Ombouw van banden naar rupsonderstel overbodig:
  Het ingenieuze hefsysteem in de ophanging beschermt de graszode. Bij het keren met een graspickup wordt het voorste loopwiel opgelicht zodat het contactoppervlak met de grond een derde vermindert. Minder afschuiven van de graszode met een grondrruk die onder 1 bar blijft.
  Het grote grondoppervlak bij rechtdoor rijden spaart echter niet enkel de bodem maar verhoogt ook het traktievermogen extreem veel. Op de weg valt de wegligging en de totale breedte van 2,99m op. 40 km/h bereikt de machine bij 1290 motortoeren veilig en efficiënt.

Standhouder nummer: 
164
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat