Bekina Boots


Bekina® Boots is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en commercialisering van polyurethane werklaarzen. De nichemarkten waarin we actief zijn eisen kwalitatieve, duurzame, veilige en comfortabele producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Merken

 • Agrilite

  Groene landbouwlaars

 • StepliteX

  Groene veiligheidslaars met stalen top en zool

 • RigliteX fur

  Bruine veiligheidslaars, kuitlaars met wintervoering

 • StepliteXCi

  Veiligheidslaars met veiligheidstop en zool in composiet materiaal

 • Litefield

  Vrijetijdslaars zonder veiligheid (O4)

Nieuws: 

 • RigliteX (fur)

  Bekina Boots lanceert nieuwe veiligheidslaars RigliteX (fur) voor de landbouw- en industriesector tijdens de Werktuigendagen 2019.

  Safety first!
  Deze ultralichte werklaars met treklussen is de laars bij uitstek voor iedereen die vuil en zwaar werk verricht. Zijn stalen neus en tussenzool (S5) bieden jouw voeten optimale bescherming tegen zware, vallende voorwerpen, uitstekende nagels en andere scherpe voorwerpen.

  Veiligheid: duurzame en slipvaste buitenzool
  De RigliteX (fur) buitenzool heeft een slijtvast, diep uitgesneden zoolprofiel dat een lange levensduur garandeert. Deze multifunctionele, slipvaste buitenzool is SRC gecertificeerd en biedt een uitstekende grip op gladde en besmeurde oppervlakken.

  Comfort: lichte laars en warm aan de voet
  Het NEOTANE® materiaal, gebruikt voor schacht en zool, maakt de laars ultralicht en isoleert tot -20°C. De extra hoge stalen veiligheidstop is volledig ingekapseld in het polyurethane materiaal van de schacht van de laars. Tenen komen dus niet rechtstreeks in contact met de beschermende metalen top. Zo wordt koudegevoel vermeden. Daarnaast zorgt de schokabsorbererende hiel voor een zachte demping en draagt bij tot een extra comfortgevoel.
  Bovendien is de laars 100% waterdicht voor warme en droge voeten.
  Bekina Boots zijn bestand tegen allerlei oliën, vetten en een verscheidenheid aan chemicaliën.
  De laars is beschikbaar met of zonder wintervoering (fur).
  Bekina® Boots, opgericht in 1962 in Kluisbergen, ontwikkelt en produceert polyurethane veiligheidslaarzen voor intensief professioneel gebruik. Deze veiligheidslaarzen worden ingezet in verschillende sectoren waaronder voeding, landbouw, industrie en visserij. In 2017 was Bekina® Boots genomineerde Leeuw van de Export. Het bedrijf had in 2018 een omzet van 16 miljoen euro en exporteert naar 45 landen. Meer info op www.bekina-boots.com

Standhouder nummer: 
203
Standhouder locatie: 
Kattedoornstraat