Cnudde


Cnudde BVBA is hoofddealer van Deutz-Fahr met meer dan 50 jaar ervaring, hiermee één van de pioniers voor dit merk in België.
Cnudde BVBA is ook importeur van Herculano en Pronar wagens/machines. Beiden gebruiken dezelfde toeleveranciers als de Belgische fabrikanten. Zoals assen, banden, remmen, hoogsterkte staal, dit in combinatie met lagere lonen zorgen voor een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Van beide merken hebben wij reeds meer dan 600 tevreden gebruikers in België.
Ook importeren wij het Zuid-Koreaanse tractormerk TYM sinds 2017. Deze tractoren zijn uitermate populair door het gebruik van Japanse componenten, extreem hoge hefkracht en gemakkelijke bediening. Huidig is TYM het best verkochte merk compact tractoren in België met hydrostatische aandrijving.

Merken

 • Deutz-Fahr

  tractoren 30pk-350pk

 • TYM

  compact tractoren 25pk -65pk

 • PRONAR

  dieplader, containerchassis, mestwagen

 • Herculano

  kipwagen, grondkar, platte wagen, mestwagen

 • NC-engineering

  dieplader

Nieuws: 

 • Nieuwe compact tractors TYM door hydrostaat gemakkelijk te bedienen: ideaal voor hobby en tuin of de paardensector

  Compacttractor/ TYM / Hydrostaat/ gemakkelijke bediening/ maximaal bestuurderscomfort / frontlader en cabine / extreem hoge hefkracht /mini tractor voor hobby, tuin, paarden en winterdienst.
  Het Zuid-Koreaanse merk TYM heeft in tegenstelling tot de handgeschakelde tractoren een reeks hydrostaat tractoren aan te bieden. Deze trekkers zijn speciaal ontwikkeld en gebouwd voor toepassingen in de tuinbouw en paardensector. Deze tractoren zijn uitermate populair door het gebruik van Japanse componenten, extreem hoge hefkracht en gemakkelijke bediening.

  Tym heeft één van de modernste tractorfabriek en bouwt jaarlijks meer dan 18000 tractoren van 19 tot 150 pk en ook zeer veel componenten voor andere merken. Deze trekker heeft een hoger trekvermogen dan de meeste andere merken. Wij hebben hydrostaat varianten van 25, 30, 40 en 50 pk in ons gamma. Alle modellen kunnen ook uitgerust worden met cabine en frontlader. Huidig is TYM het best verkochte merk compact tractoren in België met hydrostatische aandrijving.

Standhouder nummer: 
625
Standhouder locatie: 
Warandestraat