Dezeure

Nieuws: 

 • Secutouch

  Veilig transport wordt steeds belangrijker en dikwijls wordt het risico ervan onderschat. Dezeure NV, fabrikant van aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport speelde hierop in met de DEZEURE SECUTOUCH. Onder de SECUTOUCH verstaan we uiterst veilige bediening van de dumper via in één compact scherm met touchscreen bediening.

  Heel wat nieuwe functies zijn geïntegreerd in de SECUTOUCH bediening:
  Allereerst is er een connectie tussen de tractor en de SECUTOUCH, de SECUTOUCH leest uit wat de tractor doet via PLC's in de kar. Hierdoor kan bij het achteruitrijden van de tractor de achteruitrijsensor geactiveerd worden. Bovendien kunnen de zwaailichten en werklichten met dezelfde schakelaars geactiveerd worden als van de trekker.

  De dumper werkt met automatische vlakstelling en automatische rijhoogte die met één druk op de knop ingesteld kan worden. Door de vlakstelling zet de dumper zich vanzelf vlak voor het kippen. Het voordeel hiervan is dat de dumper niet kan kantelen tijdens het lossen van de lading. Wanneer de dumper na het lossen terug op baan komt kan op de rijhoogte knop gedrukt worden, hierdoor wordt de dissel en de vering automatisch terug juist gezet voor transport op de baan.

  Een volgende functie is de functie liftas deze heeft als voordeel een lagere bandenslijtage.

  Wanneer de dumper uitgerust wordt met een afdeksysteem zit er een beveiliging in de SECUTOUCH waardoor deur niet open kan gaan wanneer deze gesloten is.

  Er is een mogelijkheid om een weegsysteem te integreren, dit weegsysteem werkt met een afwijking van maximum 3%.

  Een laatste toepassing van de SECUTOUCH is drive assist hierdoor krijgt de dumper meer grip.

Standhouder nummer: 
643
Standhouder locatie: 
Warandestraat