Jo Beau Products


Jo Beau, ontstaan vanuit de gedreven creativiteit van oprichter Jozef Beauprez, staat bekend om zijn compacte en professionele tuinmachines, waaronder hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines. Als gediplomeerd matrijzenbouwer ging Jozef in 1989 aan de slag als zelfstandig zakenman te Brugge met het herstellen en verkopen van tuinmachines. De toon werd pas helemaal gezet in 1992, toen Jozef aan de slag ging met eigen creaties, waaronder een universeel opvangsysteem voor minitractoren, kip-bakken voor rupsvoertuigen, verticuteermachines enz. In 1998 kwam zijn eerste typerend gele mobiele houtversnipperaar op de markt. Jo Beau was geboren!

Vandaag een innovatief familiebedrijf met een groot potentieel onder leiding van zijn jongste zoon Christophe Beauprez.

Jo Beau heeft door de jaren heen reeds zijn strepen verdiend als grondlegger in de wereld van de compacte mobiele hakselaars, boomstronkfrezen en verticuteermachines.
Ze heeft steeds dezelfde filosofie toegepast op haar volledige gamma, waarvan bijna elk model kan worden gepersonaliseerd met verschillende opties op maat van de gebruiker!
Machines van hoge kwaliteit, robuust, veilig én innovatief zijn enkele kerncompetenties die ze nastreeft!

Jo Beau wint zowel de thuismatch op Belgische bodem maar het merk is ook buiten de landsgrenzen heen zeer populair!

Vandaag voorzien wij professionele tuinaanleggers, verhuurbedrijven, boomverzorgers, groendiensten, particulieren, overheidsinstanties én defensie van kwalitatieve tuinmachines voor hun machinepark.

Merken

  • Jo Beau
    • Compacte houthakselaars voor professioneel gebruik
    • Compacte boomstronkfrezen voor professioneel gebruik
    • Verticuteermachines voor professioneel gebruik
Standhouder nummer: 
181
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat