Joskin


JOSKIN bouwt het grootste programma ter wereld van voertuigen voor de verspreiding en het transport van landbouwproducten.

Zijn machines doorkruisen het platteland van heel Europa en vele streken ter wereld. Elk jaar worden bijna 60 landen regelmatig beleverd.

Het bedrijf werd in 1968 door Victor Joskin opgericht en is uitgegroeid tot een internationale groep die zijn strategische en financiële onafhankelijkheid en zijn familiebeheer bewaart.

Merken

  • Silo-Space 2

    De Silo-SPACE is een nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe uitvoering, die alle sterke punten (onderstel, bodemketting, luchtremmen, enz.) bevat welke tot zijn succes hebben bijgedragen, verlegt de grenzen inzake laadvermogen en hanteerbaarheid. De Silo-SPACE 2 bestaat uit een conische laadbak met bodemketting die voor een vlotte en snelle lossing zorgt. Opvallend is de grote inhoud: tot 59 m³ met een koepel. Ontworpen op een bijzonder stevige basis beschikt de silagewagen over een JOSKIN hydraulische vering, waardoor hij zeer stabiel en aangenaam te rijden is zowel op de weg als in het veld.

  • Solodisc XXL

    De Solodisc XXL is een bemester die perfect geschikt is voor de grootste oppervlakten met een werkbreedte tot 8,25 m. De 18,75 cm tussen de elementen zorgt voor een homogene en efficiënte verspreiding op allerlei terreinen (grasland, jonge planten, stoppel, enz.). De Solodisc XXL is van een stevig chassis, verticale snijverdelers en hydraulische afknijpers voorzien.

  • Trans-Space

    Gezien de kwaliteit van zijn design en vervaardiging neemt het leeggewicht van de Trans-Space landbouwkipwagens aanzienlijk af, waardoor het mogelijk is om een nog grotere nuttige lading te vervoeren. Gepaard met een JOSKIN onderstel zijn ze ideaal voor intensief transport.

Standhouder nummer: 
411
Standhouder locatie: 
Kattedoornstraat