New Holland


New Holland biedt producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan machines, met 100 productlijnen en 400 modellen, waaronder machines op maat. Zo vindt u zeker de juiste machine om meer gedaan te krijgen met minder inspanningen. Meer resultaat met minder inspanningen. Meer missies met minder emissies. New Holland vult 's werelds grootste aanbod landbouwmachines aan met een efficiënte Onderdelen en Service-ondersteuning, met op maat samengestelde financiële diensten en een professioneel dealernetwerk, steeds klaar om u totale bijstand en advies door experts te bieden, jaar na jaar.

Merken

 • Tractoren

  T9, T8, T7, T6, T5, TD5, T4, T4S, T4 LP, TK4, T4 F/N/V, TD4F, TD3.50, T3F en Boomer

 • Construction Compact Line

  verreikers, wielladers, compacte wielladers, graaflaadcombinaties, minigraafmachines, schrankladers en compacte rupsladers

 • Werktuigen

  ploegen, stoppelcultivatoren, zaaibedcultivatoren, grondfrezen, maaiers, schudders en harken. (+ Kongskilde)

 • Balenpersen

  BigBaler Plus, Roll-Belt, Roll Baler en BC5000

 • Maaidorsers

  CR, CX8/CX7, CX6/CX5 en TC

 • Hakselaars

  FR Forage Cruiser

Nieuws: 

 • New Holland presenteert een hele reeks landbouwwerktuigen tijdens de Werktuigendagen in Oudenaarde

  Sinds de eerste lancering van de New Holland landbouwwerktuigen tijdens de Agritechnica-beurs in 2017 hebben we de integratie en ontwikkeling van deze producten in ons productaanbod geleidelijk voortgezet. Met deze ontwikkelingen zorgen we ervoor dat we met ons gamma New Holland landbouwwerktuigen allround landbouwoplossingen kunnen bieden die de efficiëntie en productiviteit van onze klanten maximaliseert.

  Het gamma ploegen is uitgebreid met een nieuw combi ploegwiel voor de PX ploegen – en een nieuw ploegmodel, namelijk de PL
  New Holland introduceert het nieuwe aan de zijkant gemonteerde combi ploegwiel ontwikkeld om het wielenaanbod van zijn PX-, PXV- en PXVOL-ploegen voor zwaar gebruik uit te breiden. Het nieuwe wiel heeft als voordeel dat hij binnen de ploegbreedte werkt, waardoor geen ongeploegd land op de kopakker achterblijft en onkruid beter wordt bestreden.
  Tijdens de Werktuigendagen wordt het aan de zijkant gemonteerde combi wiel getoond op een PXV-ploeg, de maatstaf voor professionele ploegen. Deze serie gedragen wentelploegen is ontwikkeld voor tractoren tot 360 pk, en beschikt over hydraulisch verstelbare snijbreedte. Deze ploegen zijn beschikbaar met een uitgebreide keuze aan risters, op die manier kunnen de ploegen worden afgestemd op alle omstandigheden en bodemtypes.
  New Holland breidt zijn aanbod ook uit met de nieuwe gedragen PL-wentelploeg ontwikkeld voor kleinere akkerbouwbedrijven of gemengde boerderijen. Ze zijn geschikt voor tractoren tot 120 pk, en zijn verkrijgbaar met 3 of 4 scharen.

  Uitgebreid gamma stoppelcultivatoren
  New Holland beschikt over een uitgebreid gamma stoppelcultivatoren van 3 tot 7 meter. Afhankelijk van de werkbreedte kan er gekozen worden voor een gedragen of getrokken uitvoering. De cultivatoren kunnen uitgerust worden met twee rijen vaste rechte tanden, drie rijen vaste C-tanden of vier rijen vibrerende tanden. Voor de egalisatie kunnen de cultivatoren uitgerust worden met sleepvoeten of schijven. De cultivatoren kunnen uitgerust worden met een kooirol, vibro pack of Max pack rol.

  Uitgebreid gamma frezen
  New Holland beschikt over een uitgebreid gamma frezen voor toepassingen in de tuin- en landbouw. Het kleinste model uit het gamma heeft een werkbreedte van 80cm en dit gaat met verschillende tussenstappen verder tot het grootste model uit het gamma met een werkbreedte van 3,55 m. De frezen zijn beschikbaar met ketting of tandwielaandrijving aan de zijkant. Dit kan in combinatie met tandwielkasten met één snelheid, 3 snelheden met hendel of 4 snelheden met wisseltandwielen. Voor de diepteregeling kan gekozen worden voor glijsloffen, wielen of een rol. Ook de messen kunnen gekozen worden afhankelijk van de toepassing waarvoor de frees gebruikt zal worden.

 • New Holland introduceert nieuwe TH-serie verreikers met uitgebreid aanbod aan modellen en nieuwe transmissie

  New Holland Agriculture vernieuwt zijn verreiker aanbod van zes tot negen meter, en breidt het uit met nieuwe uitvoeringen en ook nieuwe benamingen. De nieuwe benamingen bevatten de letters TH, voor Telescopic Handler (verreiker), en nummers gebaseerd op de belangrijkste machinespecificaties: dankzij deze combinatie kunnen de producten snel en eenvoudig worden geïdentificeerd, wat kenmerkend is voor New Holland-producten. Dankzij het felle geel past de verreikerserie perfect in de New Holland Harvesting-familie, die met haar welbekende expertise in de sector bovendien een belangrijke bijdrage aan de serie levert. De nieuwe donkergrijze kleur van de onderkant van de machine geeft een gevoel van stevigheid en kracht. De stoel in de cabine heeft een frisse nieuwe look gekregen.
  "De nieuwe uitgebreide TH-serie biedt oplossingen die aansluiten op de vereisten van verschillende types landbouwbedrijven, en loopt helemaal van de S-uitvoering op instapniveau tot de Elite-uitvoering, die ideaal is voor grootschalige veehouders en loonwerkers, evenals biomassabedrijven," aldus Sean Lennon, Head of Tractors.

  Uitgebreid modellenaanbod op maat van de specifieke vereisten van verschillende landbouwbedrijven
  De TH-serie is uitgebreid en bestaat nu uit 6 modellen en 14 uitvoeringen. De S-uitvoering op instapniveau, verkrijgbaar op de TH6.32 en TH7.32, levert krachtige prestaties met een 133PK-motor en eenvoudige specificaties voor een kleine investering.
  De Classic-uitvoering, leverbaar in modellen van zes, zeven en negen meter, is ideaal voor kleine veehouders en gebruik op het erf. De achteras is uitgerust met een sperdifferentieel, voor meer tractiekracht onder veeleisende omstandigheden, een hydraulische pomp met variabel debiet en een omkeerbare koelventilator voor een hoge efficiëntie gedurende de hele dag.
  De Plus-uitvoering, perfect voor veehouders en gemengde landbouwbedrijven, bevat een hele reeks comfortfuncties, zoals een lucht geveerde stoel, telescopische stuurkolom en HVAC systeem. Dankzij een hydraulische snelkoppeling kunnen werktuigen snel en eenvoudig worden verwisseld, en de achterste cabinelichten bieden meer veiligheid in het donker.
  De Elite-uitvoering is de beste keuze voor grootschalige veehouders, loonwerkers en biomassabedrijven. Ze is uitgerust met een krachtige motor van 146PK en extra geavanceerde functies, zoals hydraulische drukafvoer, verwarmde, lucht geveerde stoel met geïntegreerde bedieningen, en verlichting aan de achterkant van de cabine en de giek, voor een maximale productiviteit, zelfs in het donker.

  Nieuwe transmissie met elektronische modulatie voor soepele schakelen en shuttelen
  De TH-serie bevat een geheel nieuwe transmissie met elektronische modulatie, voor een betere schakel- en shuttle-modulatie. De 4x3 op de S- en Classic-modellen verbetert heuvelopwaarts rijden in de derde versnelling en inkuilwerkzaamheden in de tweede versnelling. De 6x3 op de Plus- en Elite-modellen bieden twee shuttle-modi vooruit/achteruit, voor een eenvoudigere en efficiëntere werking, en een automatische schakelmodus voor het rijden. Het Elite-model is ook voorzien van een extra automatische schakel- en shuttle-modus, voor nog betere prestaties tijdens werkzaamheden op het erf.

 • New Holland viert 100 jaar sinds introductie eerste FIAT-tractor met Fiat Centenario Limited Edition-serie

  New Holland viert het 100-jarige jubileum sinds de eerste Fiat-tractor van de montagelijn rolde. Model 702 werd ontwikkeld om het arbeidstekort in de landbouw te ondervangen toen de Eerste Wereldoorlog op zijn einde liep. Een productiviteitsverhoging was hard nodig in de sector en mechanisatie was de manier om het gebrek aan arbeidskrachten te ondervangen en om de harde grond van de tijdens de oorlog verwaarloosde velden, effectief te ploegen.
  Na uitvoerige veldtests werd Model 702 op 14 augustus 1918 gepresenteerd aan de Italiaanse autoriteiten. Dit was het officiële debuut van een van de meest iconische tractoren in de landbouw. Hij maakte meteen indruk door zijn eerste ploegwedstrijd te winnen, door de gevestigde concurrentie achter zich te laten. Het jaar daarop ondertekende Fiat, naar aanleiding van de succesvolle prestaties op het land, toeleveringsovereenkomsten met landbouwsyndicaten overal in Italië en ving aan met de productie van 1.000 tractoren. Zo werd de eerste massageproduceerde Fiat-tractor geboren en de mechanisatie van de Italiaanse landbouw ingeluid.

  Model 702 was de eerste van vele generaties tractoren die in eerste instantie werden ontwikkeld om te voorzien in een specifieke behoefte, maar die later vorm gaven aan de landbouw over de hele wereld:

  New Holland viert 100 jaar Fiat-tractoren met een programma van evenementen die in november tijdens de EIMA 2018 van start gaan en doorgaan tot in 2019. Om dit belangrijke jubileum te vieren, heeft het merk ook een Fiat Centenario Limited Edition-tractorserie gecreëerd, met een speciaal ontworpen uitrusting met elementen van de erfenis van de Fiat-tractor. De unieke terracottakleur die al decennia lang met Fiat-tractoren in verband wordt gebracht, is herzien en heeft een metallic-behandeling gekregen; het embleem op de motorkap koppelt het blad van New Holland aan de terracotta-erfenis; en speciale stickers op de motorkap en spatborden verbinden de hedendaagse tractoren met de oorspronkelijke Fiat-tractoren en de iconische Serie 90.

  De gedenktractoren worden aangeboden in zes utiliteits-, specialistische en rupsbandmodellen (T5.120 EC, T5.115, T4.110F met cabine, T4.110LP ROPS, T4.110FB ROPS en TK4.110 ROPS). Elke tractor heeft een nummerplaat waaruit blijkt dat het een van de 100 Limited Edition-modellen van de zes series is.

  De Fiat Centenario Limited Edition-modellen worden bij de belangrijkste Europese exhibities tentoongesteld die begint tijdens EIMA 2018 en doorgaat tot in 2019.

 • New Holland Agriculture breidt populaire T6-tractorserie uit met nieuwe 6-cilinder T6.180 Auto Command™-, T6.180 Dynamic Command™- en T6.160 Electro Command™-modellen

  Met de 3 nieuwe T6 6-cilindermodellen: de T6.180 Auto Command™, de T6.180 Dynamic CommandTM en de nieuwe T6.160 Electro Command versterkt New Holland haar leiderschapsgeschiedenis in het 100-150 pk-segment van de 6-cilindertractoren, die verder bouwt op de erfenis die helemaal van de Ford 10- en 40-serie teruggaat naar de T6 die in 2013 is geïntroduceerd. Tegenwoordig is New Holland het enige merk dat een 6-cilindertractor in dit segment levert.

  De nieuwe modellen introduceren prestaties van een ongekend niveau in de T6-serie, met de krachtige NEF 6-cilinder, 6,7-litermotor, een robuuste en bewezen oplossing uit de langlopende NEF-familie, gebruikt in de T6- en T7-tractoren.

  Dankzij de 6-cilindermotor levert de T6.180 een koppel van maar liefst 12% hoger dan dat van de 4-cilindermodellen, met een doortrekkracht die enorm helpt bij het optrekken, en een verhoogd koppel bij middensnelheden, ten gunste van de trekkracht van de motor bij transport- en veldtoepassingen. De nieuwe 6-cilindermotor levert een maximumkoppel van 740 Nm bij 1500 tpm, vergeleken met de 700 Nm van de 4-cilinder.
  Bovendien biedt de grotere cilinderinhoud van de nieuwe motor een effectievere motorrem als heuvelafwaarts wordt gereden en tijdens transport, met een 50% hoger remvermogen dan de 4-cilindermotor.

  Ground Speed Management II
  New Holland introduceert het nieuwe Ground Speed Management II, dat de reeds bewezen beste efficiëntie in de klasse van de T6 Dynamic Command-tractor nog verder zal verbeteren. Ground Speed Management was het eerste systeem in zijn soort dat een CVT-logica in een Powershift-tractor introduceerde. De tweede generatie van het regelpakket, GSM II, exclusief voor New Holland, biedt de New Holland Dynamic Command tractor nieuwe en unieke functies, terwijl de fundamentele doelstelling van GSM, om de efficiëntie te verhogen, behouden blijft. De prestaties kunnen worden afgestemd op vermogen/opbrengst of zuinigheid. GSM II werkt zowel op werktuigen met als zonder aftakas, in veld- of transportmodus en de tractor behoudt een traditionele automatische schakelmodus als optie.

  Maximale efficiëntie en productiviteit met ISOBUS-compatibiliteit
  De T6 Auto Command- en Dynamic Command-modellen kunnen worden geleverd met ISOBUS Klasse 3-compatibiliteit, waardoor het werktuig de aftakas, hefinrichting, EHR-bediening, stuur, snelheidsregeling, en fronthefinrichting en -aftakas kan besturen en ermee kan communiceren. Als bijvoorbeeld een IntelliBale™ aan een rondebalenpers van New Holland is gekoppeld, kan de balenpers zelf de tractor stoppen, wanneer een baal is geperst, de baal uitwerpen en de achterklep sluiten. De bestuurder hoeft alleen nog maar op de shuttle-knop te drukken en opnieuw te beginnen met balenpersen.

  Integratie van HTS II en IntelliTurn
  Klanten die een T6 Auto Command en T6 Dynamic Command met IntelliTurn gebruiken, beschikken nu over de optie om de HTS II-functie automatisch te starten. Wanneer de tractor met IntelliTurn wordt gebruikt, kan de HTS II-functie, dankzij een nieuwe configuratieoptie, worden gestart op grond van de afstand tot de kopakker of veldgrens. Dankzij de integratie van deze twee functies keert de tractor volledig automatisch aan het eind van een rij en volgt het werktuig een bepaalde procedure, om ervoor te zorgen dat de tractor over het hele veld efficiënt en consistent keert aan het einde van een rij.

 • Intelligent aanhangerremsysteem van New Holland levert toonaangevende veiligheid en stabiliteit op T7 en T6 AutoCommand-tractoren

  New Holland introduceert een gepatenteerd Intelligent aanhangerremsysteem op zijn T7 AutoCommand™- en T6 AutoCommand™-tractoren. Deze innovatie, bekroond met een zilveren Agritechnica-medaille, verbetert de stabiliteit tijdens deceleratie met een aanhanger, vooral op oppervlakken met weinig wrijving, voor meer veiligheid tijdens transport en veldwerkzaamheden. Het systeem zorgt ervoor dat de deceleratiesnelheden van de tractor en de bijbehorende aanhanger op elkaar zijn afgestemd, wanneer de bestuurder de tractor afremt op alleen de transmissie, zonder de bedrijfsremmen te gebruiken.
  Wanneer een tractor met aanhanger wordt afgeremd op alleen de transmissie en de motorrem, duwt het momentum van de aanhanger normaal gesproken tegen de tractor. Deze duwkracht kan instabiliteit veroorzaken waardoor het potentiële risico op schaarbewegingen, vooral op steile hellingen of oppervlakken met weinig wrijving, zoals bevroren wegen of grasland, toe zou kunnen nemen.
  Het intelligente aanhangerremsysteem detecteert de afname in tractorsnelheid en berekent de deceleratiekracht met behulp van een koppelsensor in de transmissie. Een elektronisch geregeld aanhangerremventiel schakelt dan automatisch de aanhangerremmen in om de aanhanger evenveel af te remmen als de tractor. Dit geautomatiseerde remmen voorkomt dat de tractor door de aanhanger wordt geduwd, waardoor de stabiliteit enorm toeneemt en het risico op schaarbewegingen wordt vermeden. De getrokken werktuigen hoeven hiervoor niet te worden gemodificeerd.
  De gecontroleerde en geharmoniseerde remkracht tussen de tractor en de aanhanger, verzorgd door het intelligente aanhangerremsysteem, zorgt er ook voor dat de remafstand van de tractor met aanhanger vrijwel hetzelfde is als die van alleen de tractor, ondanks dat de bestuurder alleen de tractor heeft afgeremd met gebruik van de transmissie.
  Deze nieuwe optie vormt een aanvulling op de lijst met remfuncties die reeds beschikbaar zijn op New Holland-tractoren, inclusief de bekroonde verbeterde uitlaatrem en ABS-systeem, en maakt van dit rempakket het meest uitgebreide in de landbouwindustrie.

 • Nieuwe T5 AutoCommand™-serie biedt ultiem comfort, industrieleidende prestaties en naadloze productiviteit

  New Holland Agriculture breidt de T5-serie uit met de nieuwe T5 AutoCommand™-serie, uitgerust met de bekroonde continu variabele transmissie. De nieuwe modellen bieden de beste cabineruimte en optimaal comfort voor het ultieme rijgenot in combinatie met industrieleidende prestaties en vermogens. De nieuwe T5 AutoCommand™ biedt ideale functies voor een grotere veelzijdigheid bij werkzaamheden op weideland, akkerbouw, transport, oogstwerkzaamheden en gemeentewerken.

  Naadloze productiviteit met bekroonde continu variabele transmissietechnologie AutoCommand™
  De meervoudig onderscheiden continu variabele transmissie AutoCommand verzorgt de uitgebreide prestaties van de veelzijdige T5 tijdens werkzaamheden waarvoor nauwkeurige snelheden van doorslaggevend belang zijn. De 3-traps instelling van de acceleratie en deceleratie zorgt ervoor dat de prestaties perfect aansluiten op iedere taak. Dankzij de extreme wendbaarheid, in combinatie met de soepele shuttle-werking, is de T5 AutoCommand ideaal voor werkzaamheden met de lader.

  Industrieleidend vermogen en schone werking met nieuwe FPT NEF Fase V-motor en ECOBlue™ HI-eSCR2-technologie
  De beproefde NEF 4-cilinder, 4,5-litermotor, ontwikkeld door FPT Industrial levert krachtige prestaties, met een maximaal vermogen uiteenlopend van 110 tot 140 pk – maar liefst 20 pk meer dan het huidige T5.120 ElectroCommand™-model. Dankzij de NEF-motor en de nieuwe Hi-ESCR2-technologie, ontwikkeld door FPT Industrial, voldoet de T5 AutoCommand aan de emissienormen van Fase V. Dit innovatieve nabehandelingssysteem is een onderhoudsvrije oplossing die de bedrijfskosten minimaliseert, en die netjes zit weggestopt onder de motorkap, voor maximaal zicht. De compacte omvang, het gebrek aan EGR en de eenvoudige indeling leveren een bijdrage aan zijn uitzonderlijke betrouwbaarheid.

  Beste cabineruimte, comfort en zicht met superieure ergonomie in Horizon™-cabine
  De T5 AutoCommand biedt de beste bestuurdersomgeving in zijn klasse met de industrieleidende Horizon™-cabine. Met het ongekende gevoel van ruimte, de opmerkelijk lage geluidsniveaus in de cabine, de superieure ergonomie en de geavanceerde en intuïtieve functies van de SideWinder™-armleuning bieden de nieuwe modellen een uitzonderlijk bestuurderscomfort. Het beste zicht, dankzij een eendelige voorruit en een groot glasoppervlak, wordt verder verbeterd door extra grote zijspiegels met verstelbaar bovengedeelte, voor het beste zicht op de weg tijdens transport met hoge snelheid.

  Blue Power-uitvoering voor ultieme ervaring op gebied van comfort en exclusieve kenmerken
  De T5 AutoCommand-serie wordt aangeboden in 4 modellen, met een maximumvermogen uiteenlopend van 110 - 140 pk. Voor degenen die het ultieme comfort en exclusieve kenmerken zoeken, is het topmodel T5.140 verkrijgbaar in de Blue Power-uitvoering. Hij sluit zich aan bij de Blue Power-familie die synoniem staat voor het ultieme comfort, zeer geavanceerde technologie en een prachtig ontwerp.

Standhouder nummer: 
645
Standhouder locatie: 
Warandestraat