Packo Agri


Invoerder van machines voor landbouw

Merken

 • KUHN
  • hooibouwmachines
  • persen en wikkelaars
  • aangedreven en niet aangedreven grondbewerking
  • landbouwverbrijzelaars
  • ploegen
  • zaaimachines
  • machines voor voedertechniek
  • spuitmachines
  • kunstmeststrooiers
 • KOCKERLING
  • ontstoppelaars
  • doorzaaimachines
 • AGRICOLA ITALIANA
  • groentenzaaimachines
 • KERNER
  • aandrukrollen
  • frontpackers

Nieuws: 

 • Kuhn Smart Ploughing: intelligent ploegen

  Smart Ploughing beantwoordt aan de groeiende interesse voor precisielandbouw. Smart Ploughing maakt gebruik van het ISOBUS-systeem dat beschikbaar is op het gamma gedragen ploegen KUHN VARI-MASTER L. De ploeg wordt aangestuurd door de ISOBUS-terminal om het comfort van het ploegen te verhogen. De VARI-MASTER L werd uitgerust met exclusieve functionaliteiten, zoals Smart Ploughing - Lift en Smart Ploughing – Line.

  Smart Ploughing biedt verschillende mogelijkheden op het vlak van performantie en werkcomfort:

  • Smart Ploughing : het basissysteem Smart Ploughing omvat de functionaliteiten van de VARI-MASTER L die beschikbaar zijn op de ISOBUS-terminal. Dankzij de ISOBUS-connectie kan de ploeg zeer snel aangekoppeld worden en is deze onmiddellijk inzetbaar. Alle afstellingen van de ploeg gebeuren vanaf de ISOBUS-terminal (werkbreedte, zijverstelling, werkdiepte, vlakstelling, enz.). Bovendien is het mogelijk om de afstellingen op te slaan, zodat de ingangstelling bij een volgend werk nog vlotter gaat. U hoeft geen expert te zijn om deze ploeg af te stellen. Het Smart Ploughing-systeem is immers zo intuïtief dat u zich volledig op het besturen van de tractor kan concentreren.
  • Smart Ploughing – Lift : dit systeem voegt aan het basissysteem de mogelijkheid toe om de ploeglichamen automatisch individueel in en uit de grond te liften in combinatie met geolocalisatie via GPS. Het draaien van de ploeg op de wendakkers verloopt eveneens automatisch van zodra alle ploeglichamen opgeheven zijn. Dit verhoogt het comfort van de chauffeur aanzienlijk, aangezien hij, voor wat betreft de ploeg, geen enkele handeling dient uit te voeren bij het draaien op de wendakkers. Met Smart Ploughing - Lift kunnen de ploeglichamen manueel bediend worden vanuit de cabine. Het is dus mogelijk om asymmetrisch te gaan werken (4 lichamen aan de ene kant en 6 lichamen aan de andere kant) wat het trekvermogen ten goede komt, vooral bij het werken op hellingen.
  • Smart Ploughing – Line : met dit systeem kan de werkbreedte afgesteld worden via GPS. Met deze optie bent u steeds verzekerd van een homogeen ploegwerk, ook op heterogene percelen. Smart Ploughing - Line is volledig geïntegreerd in het concept van de ploeg en wordt aangestuurd door de ISOBUS-terminal. Smart Ploughing – Line corrigeert krommingen op het perceel voor een mooi en recht ploegwerk.
 • Opklapbare pneumatische zaaicombinatie Kuhn BTFR 6030 + HR 6040

  Deze nieuwe opklapbare pneumatische zaaicombinatie met een werkbreedte van 6m, biedt de volgende voordelen:

  • Maximale zaaikwaliteit dankzij de standaard functionaliteiten op het zaai-element SEEDFLEX, gemonteerd op parallellogram met diepteregelingswiel. De in verstek geplaatste schijven met een onderlinge afstand van 41 mm vanuit het center, met een grote diameter van 35 mm garanderen een hogere zaaikwaliteit op zware en vochtige grond. De zaaidiepte kan hydraulisch afgesteld worden. De afwerking is perfect, dankzij de toedekeg met universele tanden.
  • Gemakkelijke afstellingen met de slimme verdeelkop VISTAFLOW : dit systeem kan een zaaimachine op elke gewenste breedte instellen door elektrische openingen af te sluiten. Zo kunnen er via de terminal in de cabine rijsporen gecreëerd worden en hoeft de breedte van het volgende werktuig (vb. spuittoestel of kunstmeststrooier) niet noodzakelijk een veelvoud van de zaaimachine te zijn. De zaaimachine is standaard uitgerust met 2x2 VISTAFLOW-kleppen. In optie zijn verkrijgbaar : 2x2 VISTAFLOW-kleppen met afsluiting van een halve werkbreedte naar links of een volledige verdeelkop VISTAFLOW met afsluiting van een halve werkbreedte naar links of naar rechts.

  Deze zaaimachine kan gecombineerd worden met de rotorkopeg HR 6040 RCS en de fronttank TF1512. De rotorkopeg HR 6040 RCS werd ontworpen om ingezet te worden met de nieuwe pneumatische zaaibalk BTFR 6030 en tractoren met een maximaal vermogen van 460 pk. De werkdiepte en de nivelleerbalk van de rotorkopeg HR 6040 RCS zijn hydraulisch instelbaar. Het is ook mogelijk om de zaaibalk af te nemen en de rotorkopeg solo te gebruiken om het zaaibed voor te bereiden.
  De fronttank TF 1512 heeft een inhoud van 1 500 l (2 000 l is mogelijk met een verhoogsel). In ISOBUS-versie is het mogelijk om de machine aan te sturen via een CCI-terminal of de ISOBUS-terminal van de trekker. De volumetrische doseerder op de VENTA-zaaimachines is uitgerust met een elektrische aandrijving voor dosismodulatie tijdens de werkzaamheden.

  De opklapbare pneumatische zaaicombinatie is beschikbaar met de volgende rollen : MEGAPACKER (590mm), STEELLINER (550mm) of MAXIPACKER (535mm).

 • Mechanische zaaimachines Kuhn SITERA 3010/3020/3030

  Het nieuwe gamma mechanische zaaimachines SITERA 3010/3020/3030 (werkbreedte van 3m) onderscheidt zich door:

  • Een maximale zaaikwaliteit dankzij de basistroeven van de mechanische KUHN-zaaimachines: verdeling d.m.v. schroefvormig schuifrad HELICA, waarmee heel nauwkeurig alle zaadsoorten gezaaid kunnen worden. De zaaimachine kan naar keuze uitgerust worden met standaard scharen, scharen met dubbele schijven of met het SEEDFLEX-zaai-element, op parallellogram gemonteerd en standaard voorzien van diepteregelingswiel.
  • Een groot gebruiksgemak dankzij de intuïtieve afstellingen en de nieuwe VT30-terminal, met kleuren-aanraakscherm van 3,5'. Deze terminal integreert de volgende functies : bewaking van het niveau van het zaad in de tank, bewaking van de verdeling en automatische rijenuitschakeling. De nieuwe SITERA 3030 met ISOBUS kan aangestuurd worden door een CCI-terminal of door een compatibele trekkerterminal. De nieuwe SITERA kan uiteraard werken met de smartphone app KUHN « SeedSet ».

  Deze zaaimachine is uitgerust met een gepatenteerde interface voor snelle afkoppeling voor de nieuwe rotorkopeggen HR en voor het nieuwe werktuig voor zaaibedvoorbereiding met schijven CD.

  De nieuwe rotorkopeggen HR series 1020, 1030 en 1040 ie voorzien zijn om te werken in combinatie met de nieuwe zaaimachines SITERA of VENTA, hebben een werkbreedte van 3 m, 3,50 m of 4 m en zijn aangepast voor tractoren met een vermogen aan de aftakas tot 300 pk. Voor het zaaien aan hoge snelheid (tot 15 km/u) op lichte grondsoorten en in aanwezigheid van veel gewasresten, biedt KUHN een nieuw werktuig voor zaaibedvoorbereiding met schijven aan, namelijk de CD serie 1020. Deze machine is beschikbaar op een werkbreedte van 3 m of 3,50 m. Dankzij het grote aantal schijven (respectievelijk 24 en 28), kan met de KUHN CD een fijn zaaibed gemaakt worden met een zeer goede nivellering.

  Om zich optimaal te kunnen aanpassen aan de werkomstandigheden op het terrein, kunnen deze modellen uitgerust worden met een traploze hydraulische diepteregeling. En om dieper te kunnen werken in verdichte zones of juist oppervlakkiger op stenige gronden, zijn ze ook uitgerust met een compleet nieuwe nivelleerbalk die traploos hydraulisch afgesteld kan worden vanuit de cabine. Deze nivelleerbalk beschikt over de mogelijkheid om de hellingshoek in te stellen, om zo meer of minder agressief te gaan werken, in functie van het gewenste resultaat. De balk is onafhankelijk van het rolframe, waardoor de instellingen van de balk geen invloed hebben op de diepteregeling van de rotorkopeg.

  Deze zaaicombinatie is compatibel met de volgende rollen : MEGAPACKER (590mm), STEELLINER (550mm), MAXIPACKER (535mm) en PACKLINER (592mm).

 • Halfgedragen cirkelharken met middenafleg Kuhn GA 7631 - 8131

  De cirkelharken GA 7631 en GA 8131 zijn eenvoudig en praktisch in gebruik. Er is een grote keuze aan toebehoren. Met een werkbreedte van respectievelijk 7.5 m en 8.0 m, zijn ze bedoeld voor middelgrote en grote bedrijven.
  Deze nieuwe cirkelharken zijn ontwikkeld voor intensieve werkzaamheden en voor het harken van dicht en zwaar gewas. Ze zijn dan ook uitgerust met de MASTERDRIVE G3-aandrijving met tweetrapsreductie via conische, cilindervormige tandwielen. De lagers uit aluminiumlegering, de bronzen bussen en een afdichting naar buiten, zorgen ervoor dat het gewicht van de bewegende delen fors verlaagd is. De levensduur van de rotor wordt op die manier aanzienlijk verlengd. Smering dient te gebeuren om de 200 uur. Deze machines zijn zeer betrouwbaar en vragen weinig onderhoud, wat actief bijdraagt aan het beheersen van de kosten.

  Dankzij het hoge frame, kunnen de rotoren zeer snel opgeheven worden op de kopakkers. De grote vrije ruimte onder de rotoren bedraagt 43 cm tot 70 cm volgens de instelling van de werkbreedte en zorgt ervoor dat de reeds gevormde zwaden niet beschadigd worden. Het bevestigingspunt van de rotor is verbeterd zodat het achterste van de rotor als eerste neerkomt. Op die manier wordt het vegetatiedek gevrijwaard. De cardanische ophanging van de rotoren en van de wielen die zich het dichtst bij de tanden bevinden, zorgen voor een goede bodemvolging en een zuiver werk, voor het oogsten van een schoon gewas.

 • Armklepelmaaiers Kuhn AGRI-LONGER GII – mechanische beveiliging

  Het gamma armklepelmaaiers AGRI-LONGER GII met mechanische beveiliging vervangt vanaf 1 september 2019 alle modellen uit het gamma AGRI-LONGER. De nieuwe modellen hebben een hoger vermogen en werden ontwikkeld om compatibel te zijn met de steeds krachtigere trekkers op de markt.

  Het gamma AGRI-LONGER GII met mechanische beveiliging bestaat uit 2 modellen met een verticaal bereik van 4,20 m voor het model 4245 M en 4,70 m voor de versie 4745 M. De voordelen van het nieuwe gamma AGRI-LONGER GII zijn :

  Geschikt voor elk soort terrein
  De nieuwe modellen AGRI-LONGER GII met mechanische beveiliging zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn om te werken op eender welk terrein. De kop kan 220° draaien om te kunnen werken boven hagen en in grachten, de cilinder van de 2de arm bevindt zich onder de arm, het is mogelijk om te werken achter het trekkerwiel op smalle wegen, het frame is zeer compact zodat het transport veilig kan verlopen... Kortom, de AGRI-LONGER GII is een zeer veelzijdige en efficiënte machine die de volgende voordelen biedt :

  Professionele armstructuur
  De arm is vervaardigd uit een nieuw samengestelde staalsoort met zeer hoge elasticiteitslimiet THLE zoals bij grote professionele machines. Het mechanisch ontwerp wordt gekenmerkt door grotere afmetingen om zwaardere belasting aan te kunnen..

  De meest performante in zijn categorie
  Met een rotorcircuit met een vermogen van 40 pk en een rotor van 1,00 m, kan de AGRI-LONGER GII zeer doeltreffend werken in dicht begroeide zones.
  Voor de bediening kan de gebruiker kiezen tussen 2 types bediening : kabelbediening (modellen T) of elektrische bediening TOR (modellen E). De maaikop beschikt over een omkeerbare rotor waardoor hij omgedraaid kan worden, zodat de levensduur van de klepels en bussen verlengd wordt. De brede looprol met een diameter van 133 mm zorgt ervoor dat er soepel gewerkt kan worden. De rechtstreekse aandrijving van de maaikop is volledig beschermd.

  Het gamma AGRI-LONGER GII kan eveneens uitgerust worden met een takkenschaar of een cirkelzaag met 3 zaagbladen, afhankelijk van de werkzaamheden.

Standhouder nummer: 
158
Standhouder locatie: 
Maalderijstraat