Pöttinger Belgium

Nieuws: 

 • Terradisc 8001T / 10001T: de specialist voor ondiepe bodembewerking

  De nieuwe PÖTTINGER TERRADISC 8001 T en 10001 T met werkbreedtes van 8 en 10 meter garandeert een opstoppingsvrije inmenging van de oogstresten en een mooi resultaat in verschillende werkomstandigheden, zelfs met grote hoeveelheden stro en gewasresten. Hoge betrouwbaarheid in combinatie met werksnelheden tot wel 18 km/u verzekeren de enorme capaciteit van de nieuwe TERRADISC. De gelijkmatige, ondiepe werkdiepte en het optimale aandrukeffect produceert een perfect zaaibed. Het compacte ontwerp en de agressieve invalshoek van de schijven zorgen voor een goede intrekking in de bodem en excellente vermenging van grond en gewasresten, zelfs in droge omstandigheden.
  De korte constructie is het hoogtepunt van de PÖTTINGER kortschijveneggen. Met de TERRADISC heeft u de keuze tussen een werkdiepte tussen de 5 en 15cm voor de beste veld-specifieke grondbewerking.

  Perfecte resultaten dankzij het TWIN ARM systeem
  Eindigen met een gelijkmatig oppervlak met de beste vermenging is wat de boeren en loonwerkers verwachten op het veld. Om dit te bereiken, heeft PÖTTINGER de geometrie, de grootte, de montage hoek en de invalshoek van de schijven geoptimaliseerd. Twee stevige steunarmen zijn gelast op een zeer brede steun. Dit zorgt ervoor dat de schijven steeds hun hoek en positie behouden. Zelfs in zware grond of met stenen is het onmogelijk dat ze schuintrekken naar de buitenkant - harde tractorsporen worden vlot en consistent opgebroken. De centrale hydraulische diepteregeling met steunwielen is gemakkelijke in gebruik en vlot aan te passen. Het resultaat: Perfect inzetten, zeer goede bodemvolging, lage trekweerstand en de beste versnijding en vermenging van oogstresten in de bodem.

  Stoppelbewerking op ISOBUS
  Met de TERRADISC 8001 T en 10001 T is PÖTTINGER de eerste fabrikant die schijveneggen van deze werkbreedte aanbiedt op ISOBUS. Op die manier combineert PÖTTINGER het goede intrekgedrag en de uitstekende werkkwaliteit van de TERRADISC kortschijveneggen met de capaciteit en het gebruiksgemak van deze grote werkbreedtes bestuurd via ISOBUS.

Standhouder nummer: 
534
Standhouder locatie: 
Stropstraat