Bereikbaarheid

Met de auto: bekijk het parkeerplan

Bezoekers komende uit de richting van Gent/Antwerpen/Brussel:
Opgelet: afrit 8 De Pinte van de E17 is afgesloten door werken komende uit de richting van Antwerpen/Gent.
Bezoekers dienen afrit 7 Deinze te nemen om dan via de N35 (Steenweg op Deinze) richting Oudenaarde te rijden. Eenmaal op de N60, wordt u naar de dichtstbijzijnde parking afgeleid.

Bezoekers komende uit de richting van Waregem/Kortrijk:
Verlaten de E17 via afrit 6 Kruishoutem om dan via de N459 richting Oudenaarde te rijden. Eenmaal op de N60, wordt u naar de dichtstbijzijnde parking afgeleid.

Bezoekers komende vanuit de richting van Oudenaarde-Ronse:
Vanop de N60 wordt u naar de dichtstbijzijnde parking afgeleid.

Park & Ride

Wie graag parkeert op verhard terrein of de drukte op P1, P2 & P3 wil vermijden, kan gebruikmaken van de Park & Ride:
P4: industriegebied De Bruwaan (kant Mantovani)
P5: Westerring (kant Samsonite-ON Semiconductor)
Met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen wordt u van daaruit gratis met de bus naar ingang 2 van de Werktuigendagen gebracht. U wordt voor de deur afgezet, wat u een fikse wandeling bespaart. De bussen rijden van 8.45u to 18.30u.

Met de fiets/moto

Voor fietsen en moto’s is een afzonderlijke parking voorzien in de Lange Aststraat, nabij de voetgangerstunnel onder de N60. U kan deze bereiken via de afslag Huise/Mullem (komende van Gent). Vanaf daar volgt u de signalisatie.

Met de bus (groepen/verenigingen) 

Voor groepen/verenigingen die zelf een bus naar de Werktuigendagen inleggen, hebben wij de volgende regeling uitgewerkt:

  • De bezoekers kunnen met de bus afgezet worden aan ingang 2 van de Werktuigendagen. Op de N60 ter hoogte van de Stropstraat wordt door de politie hiervoor een busstrook ingericht.
  • De bus kan daarna parkeren op parking P5, nabij Samsonite (Westerring, 9700 Oudenaarde). De bus moet daarvoor eerst doorrijden richting Gent, dan omdraaien aan ’t Peerdeken (kruispunt McDonald’s) en terugrijden richting Oudenaarde tot P5.
  • Na afloop kan de bus de bezoekers weer ophalen aan ingang 2.